Menu

Doggy Style Podcast Episode 78

August 25, 2018 0 Comment


Hej välkommen till poddysen för hundspelet, bli med mig, Al Berg och min hund Lola på våra äventyr genom Long Island och New York City Jag ska diskutera allt sorts ämnen som du inte hör någon annanstans (okej, kanske du vill) Jag talar om nyckelprinciper för framgång, lycka (och vi vet att vi vill ha lycka), övertalning, hundar, mitt liv, några hemligheter och många andra intressanta ämnen

Kom in! Sätt tillbaka dig Kick off dem skor (bra inte om du kör förstås) Ta ett djupt andetag Koppla av! Bli av med den stressen och njut av turen (musikspel) hej välkommen till doggystyle podcast episoden 78 Jag är Al Berg din värd och jag är i Penn Station just nu lämnar jag inte podcasted på ett tag så här är min senaste det är den 17 juli 2018 och jag ska försöka ta hissen bara för att spara lite energi okej vi är utanför Penn Station och de har lagt till några nya platser här ute hörnet av 8th Avenue och 34th Street Jag tittar på Madison Square Garden jag är passerar pizza butiken som jag alltid glömmer att titta på en av dessa dagar är jag kommer att komma ihåg att få en skiva från dem märker aldrig det förut men det var rankad den bästa pizza i New York och det är kallad New York Pizza Supreme så snyggt att jag vet var det är nu bara jag undrar om min om jag kommer att bli besviken de måste verkligen hållas upp till en mycket hög standard som jag hittar där är en bias när någon säger något så bra en film bra om det inte är riktigt bra, det måste vara extra extra bra så jag ska gå genom min gula lista som jag brukar göra och då har jag några saker som huvudämne Jag ska prata om är ilska så det kommer att vara huvuddelen av podcasten men den Det första jag har och jag ska gå igenom min lista kommer jag nog att upprepa vissa saker och någon sa det jag är osäker på vem men du borde undvika giftig människor så det verkar ganska självklart men det finns människor som är giftiga eller giftigt och du kanske inte inser det men dessa människor kan göra dig olycklig så alltid gå av dig hur du känner med människor om du inte känner dig bra med någon som någon får dig ner är de mer troligt giftiga än någon vem får dig inte att känna dig så precis som en giftig person vi har ett vi har Det finns en medarbetare kille som jobbar med och han är en trevlig kille som jag gillar honom men han kommer in i dessa stämningar vi är igår kväll när jag lämnade jag sa något åh låt oss blåsa den här kycklinghoppen och då skämtade jag bara men han var i ett så allvarligt humör, jag menar att du vet och igen, jag förstår ibland, det är det inte den tid skämtet är på mig är det mitt fel från hans synvinkel och det här är intressant titta alltid på de olika punkterna i synpunkter på din åsikt och sedan den andra vyn så min uppfattning var att han agerade som en rumpa mycket kurt med mig och du vet precis hur han pratade med mig som att min första reaktion var fu men då tänkte jag på det jag trodde att han troligen är upprörd om något som är mest människor som agerar på det sättet är arg och inte på mig vid något annat och om du är en vän till någon jag antar att du antingen måste hantera dem och förlåta dem påpeka deras brister eller fortsätt men han har så negativ energi Jag undrar nästan om han är manisk depressiv men vem vet ändå så det är första kommentar det är bara att undvika dessa människor du vet vem de är de kommer att ta dig ner de kommer att föra dig ner de kommer inte berätta hur illa världen är Jag hoppas att jag inte är en av dem, du vet aldrig att det är som du vet aldrig om du är den person med dålig andedräkt och nu om det finns en konstigt ljud i bakgrunden som mina tangenter klickar på Jag måste flytta dem Jag sa förhoppningsvis att det inte kommer upp där på kastet så min första reaktionen var när han gjorde det var att bli väldigt arg och då en av vad jag sa att jag skulle prata om ilska en av sätten att ta itu med ilska är att inse att det här var en episod i det förflutna när det skedde det var om och om att inte hemma och inte bo på den ingenting börjar bli arg hur vågar han vem fan tror han att han är men till förlåta honom och jag ser det här är mycket kraftfullt hur Att inhysa ilska håller det inuti mig gör inte riktigt något annat än förlåter honom och han är mänsklig, han är inte en maskin, han ska behandla mig som han vill att behandla mig baserat på hans uppfostran i sitt liv så okej så är det bara som ett exempel när du är och arg hitta vägar att förlåta och låta det gå är det inte det illa ut nu är jag på Manhattan Jag kan se Frihetstornet, det är coolt, jag gillar Feng Shui där jag är just nu finns det många buskar fint stort träd och det finns en väldigt stolt pitstjur som går just nu full uppsättning [bollar] fästas som jag scamper scamper över gatan mer gräs och han sa temperaturen sips har tappat det inte så fuktigt i New York City som det var på Long Island så en annan sak som kom upp är det och jag kommer att repetera själv jag gör ber om ursäkt för att min chef hittat ett annat misstag jag inte vet hur jag ska hantera det här är väldigt tufft jag menar att han är bra att han hittar den här grejen är han väldigt mycket grundligt jag menar att jag inte vet om hans chef vet om detta men på nackdelen det Bara varje misstag finner han varje misstag han finner gör det svårare för mig att få en bra recension Jag är lite oroad över att få en elak recension den här mittiden så om jag får en åtminstone kommer det att ge mig lite hur går jag ut ur det men skulle jag bli arg Jag vet inte självklart jag blir arg Jag menar att jag tänker men Det är svårt att bli arg när du gör några stora misstag på jobbet, det gör jag inte vet hur man ramar det Jag önskar att jag gjorde det Jag undrar att jag skulle säga att jag antar en av de saker som kan hjälpa till är att spendera lite tid på att arbeta på detta som är Självbedömningen som han säger är att skicka den till mig innan du fyller ut det var inte säker på vad han menade så du hade en idé som jag hade var jag lyssnade på låtens pinball-trollkarl den andra dagen inser att folk inte spelar flipperspel så det är bara roligt sång och jag tänkte fortnite ett spel min son spelar verkar ganska populär så Jag tänkte att någon skulle göra om trollkarlen som en fortnite trollkarl inte säker på texterna, men det skulle ha han är en fortnite Wizard Ba, det gör jag inte vill sjunga så jag borde skriva några texter om det så om en kille på jobbet försvann bara jag såg honom inte ett tag och då jag undrade att jag skulle ansluta till honom på LinkedIn och då insåg jag att jag Jag kanske inte känner till hans efternamn så jag promenerade vid skrivbordet igår och jag skrev ner hans efternamn och visst nog visar han sig på jobbet och så sa jag vad som hände med dig visar sig att han var borta från jobbet tog han sju veckor av sig tog fyra veckors semester och tre veckor obetald och reste genom Europa den verkade mycket glad över det men det är bara roligt och jag visade faktiskt honom att jag skrev sitt namn i så det är det är roligt som jag vet att det är en slump att det var den dagen jag skrev sitt namn och han kom tillbaka en medarbetare berättade för mig någon att följa vad jag tyckte om honom var hans namn Ben Greenfield och så verkar vara som en Timothy Ferriss typ kille han pratar om hälsa hon klagade lite att han är lite för detaljerad eller du vet kanske du kan förstå honom så så en sak jag märkte igår var att jag skrev någon fråga på en databasen och jag skrev ordet historia som databasnamnet var hist hist men en typad historia så nu sa systemet att något är fel ja en av sakerna när du skriver frågor är SQL inte så bra på att du specifikt säger vad du gjorde fel så historien var i databasen men hist var men samtidigt jag hade antagandet när jag antagit historia det var det var väldigt svårt att det var mycket du vet att det skulle vara mycket svårt att lösa ett problem när du har något i ditt sinne så så om jag trodde det är historien hur skulle jag ens finna det så kunde smaka så de här den här jag märkte igår om problemlösning är att antagandena du gör vad du tycker är vad du gjorde var rätt du måste vara försiktig med att du måste fråga dina antaganden rätt hade jag inte frågor jag tittade på det och jag gjorde det det är en det är en färdighet att ifrågasätta antaganden det gör det är inte naturligt jag tror att det är speciellt när lärandet gick av, lär du dig bara inte vet att det står fel att du bara inte vet det enda som ska göras i dem fall är att förenkla och skriva ner vad du som inte arbetar i en mindre och mindre avsnitt tills du kan räkna ut orsaken så verkar bara som en intressant sak jag började på vårt problem lösa bok men som mest är jag vanligtvis ockuperad med andra saker så jag tittade på Sacha Baron Cohen är den kille som gjorde gör Borat karaktär hans Vem är e Amerika? Jag pratade lite om det på podcast igår Jag trodde det var bra inte bättre men det som jag var lyckligast om var att han inte bara gjorde det plocka på republikaner han som han fick dem att se dumma fick dem att säga det De borde ge vapen till fyraåringar och treåringar för att skydda själva men självklart är det manipulerat och naturligtvis vänster s kommer att hjälpa till att projicera det som de verkligen sa att det verkligen betyder det så det är absurt att någon skulle tro att det var intressant vad det gjorde bra show söndag nätter i Showtime så jag är inte säker på vem som sa att jag tror att det kunde ha varit Rhonda Byrne från hemligheten filmen hemligheten om du inte har sett att den rekommenderar det mycket av människor tycker inte om det men det finns något som helst om tro i grund och botten hemligheten är lagen om attraktion som du skulle tro om att du lockar jag menar Detta är ett mycket enkelt koncept, men det finns en riktig sannhet för det och i Det sa du att alla de stora vise i världen var mediterade och hon sa dig kan göra det tre till tio minuter per dag jag behöver meditera lite mer okej jag ska göra min tur lite tidigare idag, spara lite tid jag vet det det är bara jag behöver inte exakt en timmes promenad men om det är för långt måste jag ändå komma till jobbet och få på mig förändras och de gör lite konstruktion Jag är på sextonde Street just nu oj yoy yoy killar gick bara i ett hål ja trottoaren är mycket ojämn här är det ah-choo välsigna dig välsigna mig ja jag ville skriva en bok som tog guden av Gud till välsignelse för dig Det är intressant att folk inte säger att Gud välsignar dig och vad de säger välsignar du när du nysnar när han hände ändå okej så gick jag igenom min gula lista jag antar att jag hade några fler som jag lägger till på så en idé som jag nyligen hade spårning var 15: e minut och jag har haft det innan det är svårt att göra det varje 15 minuter svarar du på ett par frågor, vad gjorde du två frågor 3 frågar om de mycket kända frågorna

Vad gjorde du? Vilka hinder har ditt ansikte? och vad är du och vad vill du göra de närmaste 15 minuterna? Mycket enkelt och oh det skulle vara intressant att se om jag kunde komma med en metod så saken är att du måste ha en 15-minuters trigger för att öppna något upp och sedan enda problem är det som om någon är på din maskin när det händer så skulle behöva och jag tror jag ens har den här koden jag måste bara köra den jag tror att problemet är med det sätt som jag tror att det skulle fungera är det 15 minuter arket öppnas fönstret öppnas men döljer all data så fallet du visar någon som inte kommer i vägen så en annan sak jag tänkte göra är att hej jag skrev ordet spion på medarbetare men det verkar som om mina medarbetare gör saker som de inte berättar för mig om de gömmer det så det var inte så galet på det nästan som att han försöker ersätta allt jag gör med så så sättet saker jobb och mitt jobb är att jag gör mycket rapportering som kör SQL-frågor och Då skapas rapporter men någon måste verifiera uppgifterna så i process med verifiera data och min chef som kom in försöker omstrukturera allt för att underlätta vilken slags meningsfull vi har väldigt komplicerat bord struktur så han använder idén om att använda vyer och tabeller där vyerna skulle få tillgång till uppgifterna på ett enkelt sätt och uppgifterna kunde samlas in det skulle vara för långsamt för att komma från en vy och en av de saker som pissade Jag är borta, det är att jag gjorde det här arbetet och han gjorde det också så snällt jag av lite så men jag har märkt att de gör något så jag vill spendera en liten tid med rätt ord av spionage men bara titta på vad de är ser om jag kan hitta de här sakerna som de gör, jag kan lätt se frågor som de skrev och åh en sak jag ville göra så använder vi en databas heter Netezza av IBM och när du skapar det som kallas en vy och en vy är bara ett sätt att få tillgång till enklare data om du har ett komplicerat sätt att få tillgång till data som du kan göra det mycket enklare genom en vy och vi gör det skapa dessa synpunkter men Netezza om du tittar på vad synen är den har detta väldigt komplicerad kod så jag vill skriva ett manus som kan ta den data och konvertera det tillbaka till ett mycket enkelt lättförståeligt SQL-uttalande så en annan anteckning jag har handlar om glad när eller om så många människor inklusive jag tror att du bara kan vara glad om du har något eller när någon händelse händer och så läsboken lycklig utan anledning försöker disprove det som jag håller på att läsa men dessa uttalanden glad när det inte är bra för det finns alltid en annan där alltid en annan när jag i princip blir glad när mitt barn gör examen på college var glad när mina barn flyttar ut ur huset och då händer händelsen och så du kan vara glad men den lyckan kommer att gå iväg (ooh, hiss är här) och jag kunde ta trappan men jag försöker att minska svettvolymen lite öm idag idag Jag är i en hiss just nu så förhoppningsvis är min röst lite tydligare a lite starkare, jag laddade lite programvara för andra gången, som det var lite öppen källkodsprogramvara som jag måste räkna ut hur man använder den som Photoshop är inte lätt Jag tycker att det är roligt att du kan skriva programvara gör det så svår att använda men jag antar att jag gör det också och hur varför programvaran är svår att använda är att den som skrev det vet visste hur man gör det och de byggde upp det långsamt och du presenteras inte med hela saken i motsats till vad den första enkla saken är så nästan all mjukvara borde vara intuitiv vilket detta inte är men det verkar vara kraftfullt men men ändå så det pratar om lyckligt vad i så fall kan jag vara glad när jag väger en viss vikt eller jag kunde bara vara glad för att jag försöker gå ner i vikt och jag tar hand om det kunde jag vara lycklig när jag får en kampanj eller det kan vara gärna att jag har ett jobb många människor har inte jobb eller glad att jag bor i ett första världsland eller glad att jag har ett hus jag menar att du kan gå igenom och jag tycker att det är en bra övning att skriva ner varför jag är lycklig gör en lista och jag kommer att göra det jag delar med dig så en annan sak jag behöver göra jag behöver inte göra det jag skulle vilja göra är att skapa en framtida episodplan där jag planerar några framtida episoder, gör jag lite forskning och sedan göra de episoder jag började och jag har några idéer Den mest grundläggande platsen jag kan få idé episod idéer är från min min jag har en lista som har delar av min bok olika böcker och så och det är där Jag har försökt samla all min information i böcker istället för bara med listor så varje bok har en eftersläpning då är jag sant att det sägs en sak som jag inte kommer att säga, pissar mig av att det är snällt av roligt är att Google inte kan översätta bra så jag sa att spåra timmeåtgärder och Det kom ut och sa att hon sa inspelade spår heliga handlingar slags intressant i alla fall så något som är heligt är mycket speciellt så jag borde spåra handlingar som var väldigt mycket speciellt hmm intressant så jag tar tillbaka det kanske det är inte så illa jag borde spåra heliga handlingar ok, en annan idé som jag hade var att göra ett excel-ark som hade en podcast nummer och en korsreferens av ämnen som jag tycker om den ideen ser vad jag pratar om får en idé du vet att det är typ av ett diagram stort diagram podcast nummer ämnen talade om hade bara några saker som jag kanske har nämnt i en annan podcast om kraft som tvingar mitt hus som vattnar min bakgård som drar ogräs är ogräset blir roligt de är bara snäll att ta över gården en medarbetare säger att du borde bara spruta dem med det som weed mördare men jag brukar inte göra det och gillar att dra dem en sak som jag inte har gjort är mitt stand-up larm jag får meddelanden men har slutat stå upp och slutade använda de tio minuterna och jag hittar det antingen jag är bakom i jobba eller alla saker och och behöver den tiden eller bara inte vill vara avbrutna så det är svårt att det är svårt att avbryta det själv det är något jag måste tänka på då finns det en fråga om en uppgift jag är tänkt att göra varannan dag som jag bara inte har kunnat slutföra Jag har ett larm nu det gör det men har inte varit bra att följa larm Jag vet inte varför jag inte vet om det här slutar blev jag bara för många jag är inte säker Jag har ett mål att göra något gör alla mina sysslor och städa upp rena badrummet och toppen smutsiga fläckar en ny telefon okej så det här är det där en meditationskurs pågår just nu [på högra sidan] intressant okej jag önskar att jag kunde gå dit men jag kan inte för att jag måste vara på jobbet på en viss tid okej så vi kom igenom min gula lista låt oss komma igenom jag tog några anteckningar på tåget och så ska detta vara podcast nummer 78 och varför Jag får det fel jag vet inte jag antar att det är ett nummer som den här ska vara om ilska men jag har andra saker ett problem Jag ska säga är att jag inte har varit bra på att hitta ämnet och är pratar om det för om det kan vara ett bättre sätt att välja ett ämne och sedan bara prata om det för att säga fem minuter tio minuter jag gör har denna timme promenad och så under promenaden försöker jag bara fylla i och göra något och verkar som ett roligt sätt att få självterapi om allt jag menar är det inte riktigt cellterapi Jag antar att det var självterapi Jag skulle gå lite djupare men det här är offentliga luftvägar och så har jag varit lite ovillig att gå för djupt men kanske en dag vill jag så min vikt i morgon var en sjuttiotal och fem fot nio om du undrar så att jag ska notera vad som kallas normal BMI kroppsmassindex som berättar om du är överviktig eller normalt jag behöver väger 168 så jag anses vara överviktig just nu vilket är roligt för nästan alla är överviktiga enligt skalan men kanske är vi alla så Problemet jag hade i går kväll var att vi har glass i huset och jag hade två glass smörgåsar så jag kan inte bara äta en jag var tvungen att äta två men jag borde inte riktigt att äta någon på hela min kosts punkt var att bara äta den här typen av mat när du är före ditt mål och jag är tydligt inte framåt Ett av mina mål är att vara under 170 så jag gick tillbaka ovan genom att göra det så Att ha skräpmat i huset hjälper inte och jag är inte säker på vad jag kunde ha gjort för att förhindra det den dagen innan det gick jag ett tag utan äta pizza och gav sedan till att äta pizza så det är ett annat problem med Att äta är att du kan ha viljestyrka till en punkt och sedan något i dig säger bara gör det bara gör det och jag gjorde det så jag vet inte om jag pratar tillräckligt om det här på Twitter eller om du ställer in mål och begår det och om jag är åtagit sig tillräckligt för att jag inte mår bra även idag, inte säkert varför idag är det mer av en stelvärk i huvudvärk och min mage var inte bra igår definitivt igår tror jag att jag kan tänka på är det kanske smöret Jag hade lite smör som är dåligt eller kanske hade jag också hosta droppe sugande godis som kan ha orsakat det men jag är inte säker på varför så med avseende på min PIMM PIMM Place Jag tjäna pengar min chef var i förra veckan och så är han tillbaka i huvudkontoret som är bra och dåligt är jag inte bra gillar bara inte myndighet Jag gillar inte folk som berättar för mig vad jag ska göra så ingenting inte bra att vara bossad av någon menar jag men å andra sidan gör jag det lyssna om jag försöker följa vad de säger har kommit med tanken på en chef oskrivna regler där du borde samla de regler som din chef berättar för dig och skriver dem ner och lära dem så och jag vet inte att jag bara känner mig stressad och jag är jag kommer att säga det mest stress är själv framkallade att jag inte gör det måste stressas Jag väljer att stressas mestadels för att det är kvart och många saker att få ut mycket rapporter för att komma ut men det är platsen Det är vad de betalar mig för att göra dem så om de ska betala mig för att göra det här är jag kommer att göra det här och jag skrev ner orden "jag bryr mig inte" nej det är jag måste lägga upp en bild av garderob Jag talar om det igen Jag har nämnt det i tidigare podcaster men Det fanns en garderob som var öppen som de lämnar garderoben de inte gör vem de är men någon lämnar eller ett antal personer lämnar en garderobsdörr öppna på jobbet och det bara tickade mig så jag skulle stänga den skulle vara öppen då blev jag besatt av det som vem gör det här varför gör de det här varför kommer inte varför skulle någon göra det här och då förstod jag precis som varför bryr jag mig att garderobsdörren är öppen om det är en Fröken placering av ilska eller några annan förklaring Jag behövde inte jag behöva få mig allt upptagen och arg om de små sakerna i livet som inte går min väg faktiskt jag försöker så jag har antagit anpassad anpassad Jag blandar alltid dessa ord upp, jag har anpassat en attityd jag bryr mig inte om garderobeldörren öppna okej och då dessa händelser som verkligen störde jag försöker göra dem till en pilot som är positiv till utlösa något av något så när jag ser garderobsdörren öppen det kommer påminna jag tänker på några glada tankar varför mitt liv är så bra och måste vara lyckligare i motsats till att bli upprörd så jag vänder en negativ helt runt används Det som en utlösande händelse för någon positiv fördel eller bara ändå som en påminnelse så det är en sak att göra är att ta reda på vad jag vill ha den öppna skåpdörren för att påminna mig om så jag nämnde historien tidigt idag i börjar om medarbetaren och jag ska bara prata om lite mer Eftersom det är här så omdirigerade han sin ilska mot mig typ av vara väldigt försiktig med att göra det att ilska ska gå en plats och det bör lösas också för att det är nästan hela tiden Nu gör du det själv, låt oss säga att vi möter det som ser på riktigt sak dåligt händer kan utlösa ilska och kan utlösa handling som är bra i vissa fall menar jag om du blir ätit av en lejon som du vill få arg och gör något men om en garderobsdörr är öppen vill du inte att du inte gör det vill göra något som helt enkelt inte är kopplat till det Jag menar låt oss om jag hittade personen som lämnade dörren, öppna vad skulle jag göra få kämpa med dem okej så vi är redo för röret ett pass bygger mycket på 11: e Avenue och 30: e elev jag ska säga då har den Tapestry lore'l SAPD BCG bara få en massa butiker i det jag tänk så det ser intressant ut att gå in på men du du så som det inte gick över på en korsning i en bil var det trevligt att stanna för mig och vi är lite tidigt vilket är bra att jag släckte lite tidigare än vanligt jag tog ut några riktigt shrit Singh svårt att få dessa vävnader ur min väska som jag förpackade dem okej okej det är nu tänker jag på omstart av podcasten ja okej ja så det är mina tankar och då bara när det gäller ilska du vill förlåter du, jag menar att det är som om det här är lätt för mig att säga att de gör det verkar vara det rätta att göra det boken jag har läst en bok och de hade en akronym livet morts på de nio triggers av raseri så låt mig öppna upp jag tror jag har PDF-filen någonstans här Jag måste jobba öppna den igen här är det ja inte så illa ut jag menar att jag är svettig men det kan bli mycket svårare Det är så du ser ut som jag barn jag går upp en kulle just nu och då är jag kommer troligen att behöva springa för att göra det över 34 Street det är svårt att läsa det här okej så att den första är L som är ett livs- eller dödssituation, så om någon försöker döda dig eller om någon nästan dödar dig kommer du att göra det bli arg, faktiskt är det inte smutsigt Church Street så den första är L Lyford den situationen och jag rankar det också så det är du kan röka upp som mort är L IFE mor tes och det finns en bokförening jag tyvärr inte vet namnet men jag ska skicka det i anteckningarna eller kommentarerna nästan alla kommer att försvara sig i det som uppfattas som ett liv eller död attack Jag menar bara att det är förnuftigt att någon försöker döda dig, du kommer att förstärka dig adrenalin nästa är förolämpning så om någon förolämpar dig blir du arg ilska på sistone har jag sagt till människor det förolämpar mig jag säger att du vet något Jag kan inte tänka på ordet nu själv det finns ett ord för det men om du gör det kul av dig själv det är en sak men om du gör roligt med andra människor det är En annan sak som kommer att komma till mig så förolämpa om du har installerat personer du kan göra De är arga familjen som skyddar familjemedlemmarna mot angriparen hot ja så det kan definitivt ilska människor någon attackerade min familj jag skulle jag skulle sparka upp den på en nivå som den är intressant Jag tror i vissa fall att jag skulle bli starkare om vi har kemikalier du hör om dessa berättelser om människor som lyfter en bil av ett barn II tror det är sant jag tror att det är II tror att det finns något till det Jag gillade alltid den här platsen på 35 och 10: e kallad Friedmans fullständiga bar folk äta halvvägs ut 47 vin öl cocktails okej så nästa är så vi fick Li NF miljö som skyddar vårt territorium eller hem som är grundläggande nödvändigheter för överlevnad okej, bara meningsfullt någon sa att någon rånade dig kommer att komma in i ditt hem Jag menar att du ser hur naturlig det är för hundar med våld används för att skaffa och skydda kompisar jag menar mestadels av män, inga kvinnor gör det jag gissa att de skulle komma i en kamp som du ser detta på internet och vi har rätt framför en av de ena av bensinstationens diamant igen stationer i Manhattan och den här är på 10th Avenue och 36 och mellan 36 och 37 så ja BP nästa är order i samhällets raseri bryter ofta ut ett svar på a uppfattad social orättvisa ser vi mycket av det som händer idag och då är de sista tre nio våra resurser finalister kommer att användas för att få resurser pengar värdefull egendom och till behåll det mot stöld okej jag är på 37 Jag kommer att vända ner här är det lite lite mer nyansstam i hela historien har människor delats av stammen land eller religion som attackerar och försvarar mot varandra bara sak mycket käpp på gatorna idag är det mest hund som i New York City förmodligen olaglig och den slutliga slutade stoppas in fängelse hörna hindras efterfölja sina önskningar medföljande känslor är frustration så det är de nio triggersna av raseri, de är intressanta skulle rekommendera kyrkans bok och jag ska se om det är här det är inte här okej vi närmar oss det väldigt soliga stället går över gatan ändå bara för att få lite plats här att jag gillar Brooklyn Fair du kan äta ute Åh så det verkar som om det var ett offentligt utrymme så jag tror att någon kunde sitta där Jag gillade alltid att jag ville skapa en katalog över offentliga platser i New York platser att sitta stolar etc vem konstigt okej så låt oss gå tillbaka till var vi var ja jag hade bara en anteckning om att utlösa lycka så igen någon av dessa saker som är irriterande som att svettas i solen kanske känner sig trött kan vara brukade utlösa en lycklig tanke och jag tänkte bara på hur gammal min pappa gör mig glad jag borde göra men älska små barn med ett barn menar jag Det är bara något som ökar dem och tar hand om dem verkligen vacker upplevelse om du inte har barn mycket dåliga saker om det men den goda överväger det dåliga som ett husdjur korsar gatan just nu så jag försöker att inte titta ner jag är på nionde Avenue nu och mycket mer butiker här är det en mycket bättre känsla okej så nästa om jag började läsa Mike's Turner tik bok guerilla tanken jag fick det för 99 cent Jag tror att du kan få det idag för 99 cent Jag är inte säker men jag har Kindle-upplagan och det ser bra ut jag har läst igenom det, okej han är pratar om vad som är bättre du vet att det är samma sak som alla pratar om låt oss se meddelanden du berättar för dig själv är det självpratningen om du ringer dig själv dumma om de sa dessa så du vet att du är där han självklart kom inte upp med det här men de är kraftfulla han nämner en bok som jag inte gör minns vad det var jag har framhävt allt att han fick det från ja så okej Dessa meddelanden säger vi till mig själv Jag berättade några negativa meddelanden Hela dagen och det är svårt menar jag att jag förstår att det är svårt att inte vara kritiker men om en vän gjorde det eller om du gjorde det så skulle du aldrig prata med en kompis På så sätt varför skulle du prata med dig själv på det sättet ja så jag har gillat det jag ska försöka och avsluta det menar jag ett problem jag har läser för många saker och inte slutar det verkar som en fin bok nu Det här är en dålig vana jag har utvecklat och det som jag gillar att gå på Twitter och läs vad som finns och få gillar och retweets istället för att läsa och lära saker så det verkar som en ganska negativ vana så igår kväll såg jag hemmet springa derby och det var intressant en av killarna jag inte vet hans namn jag tror Han var på Washington ja han är på Washington baseball laget i all-star spelet är i Washington och han gjorde riktigt han var det var slutet och han förlorade det var bakom och hans pappa vågade till honom och pappan kastade inte bollen så bra och i sista minuten kom han bakifrån och fastnade och vann sedan hemlöpning därby så jag trodde det var intressant Det finns en kille som jag gillar att min son gillar mycket i ett exempel, jag är säker på att jag undrar några sladdar några bollar som jag inte tror att han gjorde men de nada homerun sitter ut som du skulle tro att han skulle ha fått minst en så jag såg Seinfeld igår kväll episoden var jag tror att citatet var kallat hårklippningen med min son, min son har gått igenom Seinfeld-episoden så Det är väldigt roligt att titta på det med honom, han tittar på det på Hulu och det enda irriterande sak är att du måste titta på reklamfilmer så att tomterna där var tre tomter så en var George som går på en intervju med jobbet och killen intervjuar honom slutar inte berätta för honom om han är anställd och inte så han vet inte så han har planen att gå till jobbet på måndag ändå och göra tror att han jobbar där trots att killen som intervjuade honom var på semester så jag trodde det var snällt så han spenderade mycket tid med någonting kallas en Penske-fil i grund och botten är det en mycket stor fil men gör det inte riktigt något med det och då och nästa plot var Jerry får en frisyr där finns det vanligtvis tre tomter i Seinfeld och det finns en kamp mellan frisörer och de försök att göra det som en kärleksaffär som jag tyckte var rolig så kampen mellan frisörer och fångar honom fusk och döljer eftersom det är väldigt roligt mycket roliga scener och det skulle vara bra att analysera du vet vad som gör det här roligt och då var den slutliga tomten relaterad till att Elaine hade en ungkarl Auktion och Jerry skulle vara i det, men då Kramer slutade vara i den cuz Jerry fick denna mycket dåliga frisyr och det var bara roligt Kramer som gick ner och faller det bara creamer humor så vad jag har gjort sedan kanal av vatten min gräsmatta Jag hade inte brustat att ha sprinklers automatiska men de bröt fixade inte dem tänkte jag skulle vattna det så jag glömde ett par gånger för att stänga av vattnet och det är bara en fråga om att ställa ett larm att göra det men jag glömmer för att göra det min gamla ålder så i form av Lola som inte är med mig jag är i staden just nu så vi stod utanför jag klippte några buskar och då hon drog mig en granne kom förbi och sa hej Lola och sedan tog hon mig till hans hus han inte gillar att röra henne eftersom han är allergisk men då sår vi upp med ett litet speldatum med sin hund Stella och Lola så de spelade lite spelar de inte mycket om hon inte försökte gå in i en annan gård som jag trodde var hon normalt inte gör det och mina grannar fångade henne och skrek till henne och hon kom tillbaka så jag gick henne och då såg vi en kanin och vi snuck upp och jag tog en periskop så jag försöker få det här inne så en sak hade jag en tanke på tåget medan jag tog dessa anteckningar och det hatar jag spåra min tid och då trodde jag att ordet värme är en mycket kraftfullt ord och att jag kunde fastställa det annorlunda än mindre än mig så att om jag hata det då som helst jag gör det det kommer att skapa ilska och vrede så det skulle var snäll att hitta någon bättre term och så istället säger det att jag hatar det men att det är irriterande jag tycker att jag är mycket bättre med att utforma något det är irriterande och då kan jag också tänka på det i ett positivt ljus ger mig något att fixa och kanske till och med en affärsmöjlighet så det här irriterande sak när jag från något jag hatar annorlunda är något jag älskar så det är dags för en ny telefon i kvaliteten på videon, det var dåligt också jag vill jag få en gimbal Jag är inte säker på att den sak som den fungerar men verkar som något som kallas en gimbal som kan stabilisera en kamera så vi ser så jag går idag vilket är bra jag vet inte om det hjälper men för det kan vara att promenader gör att jag äter mer och duschar förutspådde för senare idag så jag skulle vilja gå i kväll men om det kommer att regna riktigt hårt kanske jag inte så vi ändrar ämnet till politiken så att Donald Trumps president Trump träffade President Putin från Ryssland och jag har inte sett någon av täckningen förutom att Scott Adams talar om det men de har verkligen kommit ner på Trump of vad han sa och jag och jag är inte jag kommer inte ner på honom jag tror du vet han försöker något annat jag menar att Ryssland är en massa du vet att jag menar det verkar som om han förgiftar människor, det här är inte det här någon vi inte vill vara vänner med det tror jag inte men samtidigt får du dem att flytta över hur får du dem att inte vara så onda spelare är det värt att försöka göra trevligt med dem Jag tror att det är åtminstone Scott Adams tycker att det är och vem vet om jag bara följer jag skulle säga så menar jag självklart vad vi gjorde fungerar inte vill vi komma in i andra världskriget om det eller det kan vi få eskalera dem tillbaka ner så ofta så medan jag körde det i dag slog jag kanten och försökte undvika någon jag hoppas Jag skadade inte min bil så att arbeta igår en av användarna ville ha ett tillägg fält i en rapport vad var det att det var ett väder vi handlar internt eller externt så jag tillade att det var en annan fråga var om något var extern eller intern motpart, så idag behöver jag fokusera på kvartalsvis rapportera allt annat måste skjutas åt sidan, inte säker på att jag skickade ut jag tror att jag gjorde det Jag är inte säker, men det är också dubbelt kontrollerat om jag skickade ut en viss månadsrapport och jag nämnde tidigare att Boise hittade en annan fråga som vi hade ett diagram som var visar mycket svårt att säga att det var felaktigt värde på ett diagram och ingen fann att jag kanske hade fått det så betyder jag att jag inte utformade diagrammet du kan inte göra ursäkter så han är väldigt bra han ser och ser till att datumet är rätt jag är inte säker på hur jag ska hantera den som den så han finner ett fel säger jag åh du är så smart bra du gjorde ett riktigt bra jobb jag antagligen borde men samtidigt kunde han tycka så vi hittade det här men intressant nog är han går inte tillbaka och resisserar saker så han är smart han verkar dölja saker jag menar att jag känner att det känns som att han är försöker bli av med mig och en massa människor genom att göra vårt arbete nu vi kunde Har en annan alternativ hypotes är att han försöker göra arbetet mer automatiserad och ge oss mindre arbete att göra vilket är möjligt du vet att jag kör ut ur tiden så jag ska bara gå till baksidan av min byggnad noga här Ja, jag hade några fler saker men jag kommer bara stanna här ändå kanske vi fortsätter att glida det kan vara fel det här är al Berg som loggar ut för nu tack så mycket för att lyssna jag uppskattar det verkligen de fyra reglerna jag försöker leva med är nummer ett liv är kort och går förbi extremt snabbt också om du gör vad du har gjort får du vad du har tre steg utanför komfortzonen innan det är bara nu så om nuvarande tack prenumerera och gillar den här videon eftersom det hjälper förhoppningsvis hjälpte dig att lämna en kommentar som jag skulle vilja höra från dig kan du följa mig på Twitter och periscope på pallet få mer information kolla in nyckeln för att lugna dig det är fyra tecken bokstaven T som i Tom och numret för att göra det är T till lugn ses tills nästa gång du

Source: Youtube

Watch Snoop Dogg porn videos for free, here on Pornhub.com. Discover the growing collection of high quality Most Relevant XXX movies and clips. No other sex tube is more popular and features more Snoop Dogg scenes than Pornhub!
Array
Ve Snoop Dogg videos porno gratis, aquí en Pornhub.com. Ordena las películas por Los más relevantes y escoge las mejores películas de Snoop Dogg ahora!
Array
[1277974] kwjWXajbWjnQta 投稿者:Archie 投稿日:2008/10/13(Mon) 08:38 <HOME> More or less not much going on worth mentioning. Pretty much nothing seems worth.

Array
pas de pub. rien que le porno premium pour en avoir plein vos yeux bienvenue À la meilleure expÉrience porno que vous ayez jamais.

The place for everything in Oprah’s world. Get health, beauty, recipes, money, decorating and relationship advice to live your best life on Oprah.com. The Oprah Show, O magazine, Oprah Radio, Angel Network, Harpo Films and Oprah’s Book Club.
A equipe do PornHub está sempre atualizando e adicionando mais e mais vídeos todos os dias. Está tudo aqui e 100% grátis. Temos uma enorme seleção de DVDs grátis que você pode baixar ou assistir no site.
Calvin Cordozar Broadus Jr. (born October 20, 1971), known professionally as Snoop Dogg, is an American rapper, singer, songwriter, record producer, television personality and actor. His music career began in 1992 when he was discovered by Dr. Dre and featured on Dre’s solo debut, "Deep Cover", and then on Dre’s solo debut album,

The other day I went outside to get the mail. It was mid-afternoon and it had been a long day at home with my two kiddos. My hair was in a top knot and I was wearing a men’s section t-shirt with some matching pajama pants.
En promociones DV encontrarás todas las promociones que puedes adquirir con El Diario Vasco. Descarga de cartillas, compra de promociones con o sin cupones.

y si tienes dudas con cualquier promoción publicada estamos para atenderte
Craft Beer Radio, a mostly weekly discussion exploring the world of craft beer since 2005. Hosted by Jeff Bearer and Greg Weiss.
A equipe do PornHub está sempre atualizando e adicionando mais e mais vídeos todos os dias. Está tudo aqui e 100% grátis. Temos uma enorme seleção de.

[1277974] kwjWXajbWjnQta 投稿者:Archie 投稿日:2008/10/13(Mon) 08:38 <HOME> More or less not much going on worth mentioning. Pretty much nothing seems worth.

Array
Reddit gives you the best of the internet in one place. Get a constantly updating feed of breaking news, fun stories, pics, memes, and videos just for you.

Worst Episode Ever #110: Doggy Style at Weirdest (weepodcast.com).

90s Percentile #78: Comedians in Cartoons Playing Kid Versions of Themselves, McDonald’s Pizza, Bop It! (with Kevin.

Love and Spit with Chloé and Jacob is a weekly podcast that offers a funny, honest take on relationships, sex, marriage, and whatever else comes up. The easiest way to listen to podcasts on your iPhone, iPad, Android, PC, smart speaker – and even in your car.

We dive deep into what makes doggy-style the most popular sex position, and.

Tags: , , , , ,